Home Contactformulier
Over ons Maathaarwerken Dames Chemotherapie Haarverlenging Maathaarwerken Heren Persoonlijk advies Foto's Reacties Contact
Dingemans Hair
Meer info
Maathaarwerken dames
Hair4You
Hairrepair dames
Maathaarwerken heren
Hairrepair heren
Adresgegevens Dingemans Hair
Contactformulier

... weer genieten van de volle pracht van mijn mooie haar!

Geen gemis meer van een fatsoenlijke haardos

Dat kan met de hair4you unit. hair4you richt zich vooral op de modieuze vrouw, jong of oud, die zich belemmerd voelt door het gemis van een fatsoenlijke haardos.

40% van de vrouwen kampt met een voor hun gevoel te dunne haardos. Deze groep vrouwen was tot voor kort een doelgroep voor de cosmetica sector die hun van alles beloofde maar vaak die belofte niet kon waarmaken.

 

Het hair4you systeem kan die belofte wél waar maken.

Ben je een modieuze vrouw met dunne haren? Zou je je graag weer eens tevreden willen voelen over je uiterlijk? Dat kan met het hair4you systeem.

In een gesprek met je de Hair4You specialisten van Dingemans Hair kun je favoriete model en kleur bespreken. Zij zullen het hair4you speciaal voor jou laten vervaardigen aan de hand van een afdruk van jouw hoofd.

Als het hair4you systeem klaar is zullen de Hair4You specialisten van Dingemans Hair het zodanig op je hoofd bevestigen dat je vier weken alles moet kunnen doen. Na 4 weken ga je terug naar de Hair4You specialisten van Dingemans Hair.

 

Het enige wat je dus, buiten de aanschaf van het hair4you systeem, nog hoeft te doen is een afspraak maken bij je hair4you specialist. Iedere 4 weken vervangt Dingemans Hair jouw hair4you unit.

Hoor er weer bij!

Dank zij het hair4you zul je weer dat fijne gevoel ervaren dat je erbij hoort. Een volmaakt gevoel dat bevestigd wordt dankzij de positieve ervaringen van diegene die reeds langer een hair4you dragen.

De kracht van echt Haar:

Vanzelfsprekend kiezen wij van Dingemans hair voor echt haar van een zeer hoge kwaliteit. Voor ons toch nog altijd het mooiste en meest natuurgetrouw.

Vragen?

U wilt meer weten over het voor hair4you systeem? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

 

2008 © Dingemans Hair | Disclaimer | Privacy Policy
Ontwerp en realisatie DesignerWorks / Inter-Media